Tors 23.08

JAG ORKAR INTE UPPDATERA BLOGGEN MEN JAG GÖR DET ENDÅ OCH JAG SKITER I ATT CAPS ÄR I FÖR DET ÄR FULT MED STORA BOKSTÄVER!

Anyways. helgen är fullbokad. Imorgon blir det till att köpa för och tapet till rummet. På lördag är det målning på dagen och "Bert kväll" senare med griddles. På söndag så ska griddles ut på upptäcktsfärd med random buss till random ställe med varm choklad och liknande. Måndag är vi lediga då blir det mer målning. Tjuhu!

E

Vy från ett luftslott

Jag känner mig så underbart produktiv, politiken rusar genom huvudet på hög nivå och ut genom öronen. Jag har inte lärt mig ett skit. Phew. 

Till individuella, kanske filosofi, lite rörlig bild och lite franska. Kanske är en bra och kreativ blandning. Så lämnar jag historia och andra tråkig och roligheter till trean. Planeringplanering.

Hjältar i glittrande tyg.

Ligger och lyssnar på Kent, dras ohälpligt tillbaka till åttan. När jag blev kompis med den smala blonda killen med gitarren och den blonda killen med dreadsen och gitarren (Martin och William) Jag saknar dem och just den tiden så mycket ibland. Att vi spenderade alla helger, kvällar och många nätter tillsammans. 

Medans jag spenderade min lördagskväll illamående och tittandes på "Eternal sunshine of a spotless mind" så var det bara en person som jag tänkte på. EN av, vad? 6 miljarder typ.. hah. 

E

Föföföfjortizzar!





Hittade bilderna på skoldatorn från början av ettan. hahahaha rätt underbart fula.

22.05

Obama går på hårt och stänger Guantanamo fängelset. Första dagen på jobbet lixom, haha.

Nu blåser det upp.

Sjuk, eller jag är nog bara trött och känner för att vara hemma och slöa lite. Nu blir det kaffe och bulle och de halvt dolda. 

E

Inköpslista inför sommar halvåret.


Nästa månads inköpslista. gäller att tagga till inför våren det är ju trots allt bara ett par månader kvar (höhö)



Klänning, fin som få. Vet inte vilken färg än bara. 



Ge mig klänningen och skorna tack!



Klänningen är ju bara för underbart söt.

Gief moneys plix!

15.42

(bild från ffffound)

Idag svär Obama eden. Äntligen! 
Jag har hittat några riktigt fina klänningar på H&M ska försöka att hitta bilder på dem, sommarsommarsommar! (DEt snöar galet ute. Höhö)

Jobs for everyone!

Boston tea party och That 70´s show är bra som fan. Det är skönt att vara sjuk ibland. 



Nu.


Julia Brukroken i Paris. Jag vill verkligen dit. Nu!

Money is Not everything.

Jag håller på att bli sjuk. Sitter och slö tittar på A clockwork orange, bra som få. Jag vill flytta till Paris. 



16.11

Mitt craving är inget craving längre, mor min åkte och köpte glass och andra godsaker till mig eftersom deras lille gulleplutt skulle vara alldeles ensam hemma. (puttinutti) Som jag trodde så tyckte jag att det var gott med tre skedar glass, nu kommer jag inte vilja ha mer på veckor. I kväll blir det chill on the pill grill med diverse filmer och ätbara föremål. 

E

Craving of the year

Sista gången jag tittade på klockan i natt så var den 06.05, katching.Anledningen till sömnlösheten är som följer: Jag har en något så extrem craving efter B&J Phish food. Det började igår kväll och det sitter i. Det underliga är att jag inte ens tycker om glass. En piggelin då och då skadar ingen men annars så hoppar jag gärna glassen.  



Gah, Craving. Make it stop!

Emergenza

Äsch då, jag kan inte ladda upp bilder på bloggen av någon anledning. Har kunnat få upp tre bilder från Emergenza dock. 
Mycket finns på Onkelskruttet.bilddagboken.se och ännu mer på facebook. 

Samuel och Nico aka "Ryssen"

Björn och William i ett litet paus nummer. 

En upplyst William.

Myspace.com/thisisnotagameofwhothefuckareyou

Det var riktigt roligt där, blev mosad av en entusiastisk publik men det var det värt. 

Wanting summer, getting rain.


Idag åkte griddles in till centralen och satt och degade på BK i flera timmar. Livliga diskussioner, kanske lite FÖR livliga. Jaja, folk är vl vana vi de mest konstiga sakerna. Internt och bra inlägg (höhö) 
Imorgon, imorgon spelar hesten William på fryshuset. Jag ska infinna mig där vil nio snåret någon gång tror jag.

E

La vie en rose



Jag älskar dig käre broder.

Damn it .


Gammal sång

Jobb,jobb,jobb. ICA är dåliga så jag fick lämna mina papper och gå därifrån. Får väl hoppas på att de ringer ändå (haha) Nu ska jag iväg och träffa Moa fö lite byteshandel. 

Har den äran att gratulera Singoalla.


Doggie har sin tre års dag idag, hon är född fredagen den trettonde, spooky, spooky. 

Le chevalier de Paris.

Nu är det ren och skär panik! Svenska uppsats jävulskapet ska vara inlämnat på torsdag och det flyter INTE på som det ska! Att skriva om ålders skillnader, könsroller, samhällsklasser och ursprung brukar och borde vara min starka sida eftersom jag är duktig på att gnälla. Men icke sa nicke, big nono. 

Har avtalat tid för jobbintervju i morgon klockan tre på ICA. kul att vi slutar tjugo över två. Kul. 

Nu ska jag fortsätta fokusera på svenskan och inte på sådant här fjanteri (höhö)

E

Malin


Sputnik sweetheart

'
Tittar på "A beautiful mind" riktigt bra film för de som inte har sett den. Se den!

12/1

Teori om Jesu död. Jag låg vaken i natt och kikade på Boston tea party Där gjorde Filip och Fredrik ett test i form av att gå två kilometer med en stock på ryggen och sedan hängas upp i ett kors. De märkte att blodtrycker sjönk snabbt på både Filip och Fredrik. Jesus hängde i korset i sex timmar. På dem sex timmarna har hans blodtryck sjunkit och hans ben och lungor var fyllda med blod och vätska. Han svimmade av hjärtsvikt och togs ner på marken. För att försvissa sig om att Jesus verkligen var död så stack en romersk soldat som hette Longinus en lans i bröstet på Jesus MEN lansen kom snett och punkterade inte lungan utan bara vävnaden som var fylld med blod och vätska som då rann ut vilket gjorde att istället för att dö så försattes han i koma. Romarna trodde att han var död begravde honom. Jesus ligger i koma fram till påsk då han vaknar och tar sig ur sin grav en så kallad uppståndelse.

E

Allez, venez, Milord!

Je vous connais, Milord, Vous n'm'avez jamais vue. Je ne sius qu'une fille du port,
 Qu'une onmbre de la rue..


Jag skriver svenska uppsats om samhällsklasser, lyssnar på Edith piaf och saknar hesten som inte svarar på mobilen.

I'm a cyborg but that's OK.



The night, in my case anyway, brings preople together.


Jag saknar dig.




(tagen från www.sophomorenyc.com)


11/1

Det är svinigt kallt i mitt rum, det kommer rök ut munnen när man andas. Helt galet.

Vart ska'ru Moa?!


Jag är på fin middag hos Moa. Det är trevligt. Ha en trevlig helg! höhö. Gud vad jag skriver som en bloggare.. Nej, inte okej.

E

Tydligen så ska man ha STORA rubriker.

Eftersom att jag nu sitter hemma och tråkar på en fredagskväll så tänkte jag tipsa om den mest korkade bloggen som jag har läst på länge. Den är bra att läsa om man vill känna sig smart: nenno.blogg.se och så tänkte jag tipsa om Sophias blogg, hon är supersöt och gullig människa och framför allt så skriver hon något så extremt bra! Byebyebirdie.blogg.se

Jag kunde inte sova i natt så jag var extremt olaglig och laddade ner en film som heter "Rocket science" och låg och glodde på den till klockan tre vilket senare resulterade i att jag försov mig och vaknade en halvtimme efter att första lektionen hade börjat (ackackack). Det var dock värt det eftersom att filmer var superbra, och soundtracken kommer spelas på repeat ett tag framöver. (Huvudpersonen är sötsötsöt.)

 


Jag vill ha en lång kavaj. Dem är fina, man kanske kan knåpa ihop något fint av ett par gammla kavajer? 


Var i Kista (av alla ställen) idag med Elli, Sofie och Maddie. Träffade Malle en supersnabbis på fem minuter. 



Coconut records - West coast

Thank god for Coconut records!



Sommaren 09's soundtrack! Härlig som få.

Jag mår illa.

Okej,  idag har jag shoppar på Grandpas realisation. Fina saker som fan säger jag bara!


Tröja - Whyred 650 kr (1300)
Mössa - Grandpa 375kr (750)



Delicate

Tack för sången käraste William!



4/1

Jag har köpt en laptop. Vilket är superbra, kanonersh helt enkelt. Jag har städat båda mina rum och rensat ur mina garderober så nu får jag plats med massor av nya "mellandagsrea" saker. I morgon ska jag träffa Malle, jag saknar henne så förbannat mycket. Och på tisdag så kommer Maddie hem från Malaysia! 
Jag är nu en mac människa. 

08-09



Gott nytt år får man väl säga. Nyår var riktigt trevligt. Mestadels av kvällen spenderades hemma hos Ludvig med folk. Raket och UFO spaning. Somnade väl runt fem någon gång. Riktigt bra vare. 
E

hejsvej

Jag orkar orkar orkar inte. 

Onkelskruttet@bdb.

Jag orkar inte.

RSS 2.0