BackenJuni

Min dator har gått sönder så jag sitter med min laptop, vilket suger. Gårdagen spenderades med mor i stan på jakt efter skor. Jag köpte ett par anörkängor och ett par ökenskor. (Bilder kommer sen) På kvällen så träffade jag Elli (kingoffools.webblogg.se) och Emma-linn (angelsdontkill.webblogg.se)  och åt middag på en kina restaurang som jag aldrig kommer återvända till efter att Emma linn fick ur sig att de var galna kineser. Nåväl, det var kul som tusan iallafall! höhö

Idag har jag hängt runt med Bjorkis och Elli, vi skulle först vara vuxna och mogna och fika i fem timmar men efter lite eftertanke så bestämde vi oss för att slopa iden och åka till Junibacken istället. Vi hade dock inte råd utan fick istället driva runt i stan hela dagen. Jag blev utstirrad av en tjock rockabilly kille med mustach. För att citera bjork "Vad fan äre frågan om?" Eller  "Om blickar kunde sätta på så skulle du vara sönderknullad."

E

Hur man äter glögg.

God dag! Jag sitter färdig klädd och duschad och väntar på att Willemannen ska vakna och slå mig en signal. Han sover så förskräckligt länge den hesten. Medan jag väntar så äter jag glögg, "Hmm kan man äta glögg?" tänker ni nog nu. Men NEJ det kan man inte! Man kan dricka glögg men eftersom jag är så extremt finurlig av mig så har jag super mycket mandlar i och superlite glögg och då kan man inte mycket annat än att äta glöggen. Höhö.


Såhär ser jag ut när jag äter glögg. (Lätt min nya CV bild!)

Listan - julen 2008

Lista på presenter (moaha)

* Kjol och tröja (monki) Av min kära broder Oscar och Julia.
* Glasvegas LP av Martin och Ludvig (Som får ett plus i kanten för att ha gått hem till mig på julafton).
* Ett par apigt bra hörlurar av kära bror Peppe. (De är verkligen helt fantastiska)
* En tee och en sjal av Syster Cecilia och Ulph.
* 500 kronor av käre mor och far.
* Ett pilates sett av mor och far. (Innehåller allt man behöver inklusive dvd, i'm going fit yao!)
* En bok som jag inte minns namnet på av mor och far.

Och det var den här julen. Fast åandra sidan så kommer ju Syster Åsa hit i övermorgon vilket betyder med julklappar (höhö).


E

24/12

Jaa, God jul eller Grattis på julen som William och Samuel säger.

jaa, grattis på julen.
hurra hurra hurra.

Ps. Jag vill ha klappar nu. Ds.

Ps2. men åandra sidan.. vem vill inte? Ds2.

Ps3. Eller nej, jag vill inte ha dem nu. Jag vill plågas till klockan två imorgon! Ps3.

Ps4. det vill jag göra. Ps4.

Om nom nom nom

Nu sitter jag och tråkar och fryser och väntar på att William ska ringa. Ska in till stan och köpa en extra julklapp. Jag kom på i morse att jag inte var helt klar med min kära broders klapp. DET SUGER GAH!

E

The 10 most ridiculous Black Metal videos



Njut av deras totala misslyckande!


fred ut

Hold on tight, do it do it now.

Whyred art project på G, skulle man kanske kika på..

"The collection is a limited edition with only 20 mirrors, 20 umbrellas and 300 scarves available. The pieces will be on sale in Whyred boutiques and on the web shop from the 12th of December."

Mums säger jag bara.

Tack för att du väcker mig.

Si un jour, la vie t'arrache à moi, Si tu meurs, que tu sois loin de moi, Peu m'importe si tu m'aimes, Car moi je mourrais aussi.


18 December

Idag var det avslutning i skolan, det var riktigt mysigt. Jag gillar rektorn, han sjöng mysiga sånger och höll tal. Inte tråkiga timm-långa tal som i de förra skolorna utan ganska underhållande. Sen åkte jag, Maddie, Sofie och Elli in till stan och "lunchade" och handlade julklappar det var trevligt! När jag kom hem så lagade jag mat och pluggade sedan järnet i matte. nu på slutet kunde jag faktiskt klura ut riktigt knepiga tal (höhö)

Imorgon är det dock skola igen (CP-dagen), omprov i mattematik. Sen blir det William och kanske Martin för hela slanten, can't wait!

Fred ut!

Patetiskt.

Kom hit i natt. Ring inte innan, kom bara. snela?

Update ffs.

Okej.. i fredags: Skola, vilket jag skrev om i inlägget under. på kvällen blev det stan med Maddie i spöregnet.. Det var kanske inte helt kul höhö.

Lördags: Upp tidigt på morgonen (Lyckas försova mig) Sätta på mig de finaste kläder jag hittar i all hast. Mings Bat mitzva där man blir hälas på av massa läskiga gamla tanter med smala händer och järngrepp som gullar med en och säger att "Det var sååååååååå länge sedan vi sågs, du kommer nog inte ihåg lilla mig (blir lite sura när man säger att man inte gör det) du var sååååhääääääär liiiiiiten när jag såg dig senast! Men oj vad du är lik mor din!" toppen.. Anyways, Martin ringde och räddade mig och vi åkte in i den bitande kylan till södermalm där vi skulle shoppa loss på julkappar men efter sex timmars letande så kom jag hem tomhänt. efter det bar det av till Nova i Vallentuna där Dan och Elles man Eddie spelade. När klockan var en bit över tolv så åkte jag till William ett slag. Kom hem till klockan halv tre.
 
Söndag: pluggpluggpluggplugg, William kom förbi på en liten kort visit.

Måndag: Skola, vi fick sluta tidigare. Julklapps handel och Acne utförsäljning fo the win kan jag ju bara säga. Jag köpte en kjol på Acne som jag fick 80% rea på och så köpte jag en tröja på weekday. William köpte en super snygg kavaj på Acne. Sen träffade vi Samuel och sprang omkring på söder ett antal timmar.



phew. Fred ut!

hej!

Åh herregud, jag har precis insett hur.. patetisk Täby enskilda är.. eller snarare hur patetiska studieledarna är när de försöker banka in lite sofistikerande manér i elevernas överhettade hjärnor. Lärarna ger sig fan på att pressa in hela skolan i badmingtonhallen för att dansa folkdans. Ja för det är ju alldeles perfekt sätt att lära totalt ointresserade tonåringar lite av sveriges kulturarv genom att ställa upp dem i en ring i en möglig, grönmålad, svettluktande badmingtonhall. Jag förstod inte alls vad det var vi höll på med eller vilket syfte det utfyllde att vi gick runt i en ring i en timme. Nåväl nu har jag skrivit av mig.



Ge mig cykeln tack!



Jag vill vara Ellen Page. För fan, varför föddes jag inte till att bli henne? gah.

köp en hamn.

"Alla är inte här än, Kalle har fått en snöboll i örat så han blir sen."

Kopenhagen! (köp en hagen?) köp en hamn?

Efter ett hett tips från en viss Moa så ska jag, Ludvig, Martin och William (?) boka resa till Danmark! Det kommer bli stört kul!

till William: om du inte har någon aning om vad jag skriver om så är det för att du är omöjlig att få tag på men att du ska med oss till Köpenhamn, det är obligatoriskt!



Mina favoriter i hela världen! Martin är inräknad men jag vet att han kommer dampa om jag lägger upp någon bild på honom så han får inte vara med.

Pepparkakan Moa och vitlöken Ellinor på vift!



BAKNING!



Vi bakade ju lätt snyggaste pepparkaks huset förra året, yeah!

gah

Idag blir det traditionellt pepparkaksbak med Moa! Jag är stört suger på degen. Dessutom har jag plugg som fan att hinna med, inte bra, inte bra.

:)

höhöhöhöhöhöhö, middagen är slut och vi försöker komma på något att göra.. Jag vill baka igen så William kan komma och äta lussebullar och titta på mysteriet på greveholm. Finns det någon bra film att glutta på i natt. Herregud, vilken fredag, höhö.
Science_nörd_92 säger hejdå!

FIFTH AVENUE SHOE REPAIR



eller du skola döden dö.

Queen of apology

So sick of this feeling but it never stops,
 never stops I'm still waiting
And I'm stuck with this feeling will it ever stop, ever stop?
You see, I'm still shaking And I'm fighting this feeling


JSK

Jag är trött på att vara förkyld nu.. Rösten har kommit tillbaka men hesheten har bytts mot förjävlig halsont, helt galet! Varje gång jag snyter mig, nyser eller blir för arg/ledsen så forsar det blod ur näsan. Inte okej helt enkelt.  Nu sitter jag med papper i näsan och ser ut som en snigel! Snygging fer shure.

mm, hejhej

Over 9000!!11!

Nu har jag sålt både min mobil och min ipod och jag har 6000 kontant i plånboken! katching säger jag bara!

RSS 2.0