Säljer.


19/2


Tå.

Jaha, ja. Jag hade ju tänkt att sluta med bloggen, I alla fall för en tid men så blev inte fallet. Även fast det bara kommer upp tråkiga små meddelanden. Kan ju lägga upp lite bilder ifrån i lördags med Griddles. 

                           
                                                          






                                      

FlowerMountain

Så, idag har jag alltså varit ledig. Det är skönt mycket lediga dagar nu för tiden, ah. Jag spenderade dagen med Martin på en lite shoppingrunda genom hela stan. Jag köpte en tröja och Martin ett par sjukt snygga chinos, do like. 

En liten varning till folk: KÖP ALDRIG, ALDRIG NÅGONSIN SKOR PÅ BELLE! Jag köpte ett par sjukt fina "Jesus skor" för ett par veckor sedan vilka jag inte ens fick på mig eftersom de var felmärkta. Så jag gick tillbaka för att byta dem men då var dem slut i den storleken som jag skulle ha så jag fick ta ett par andra som var fula och även dem var fel storlek. Jag åkte in till en annan Belle på Östermalm i stället för att se om dem hade snygging "Jesus skorna". När jag kom in i butiken så stod expediten lutad över ett block och såg djupt koncentrerad ut så jag fråga lite försiktigt om jag kunde få byta ett par skor en uttråkat "mm" slapp ur henne, så jag gick fram och hon stod ju inte och skrev. Hon stod och fyllde i ett öga som hon hade ritat. och var allmänt otrevlig.  Hon sa att hon inte hade dem skorna alls och sa att jag skulle gå till regerings gatan istället. Så vi gick dit och där fanns dem inte heller. Så jag bytte till ett par helt andra som jag tyckte såg okej ut. Jag kom hem och provade dem och dem gick sönder. Fan vad arg jag blev. Så köp inte skor där, någonsin! 
Ville bara få ur mig lite aggressioner. 


(16 år senare)

Igår efter skolan så tog jag mig en sväng i Täby centrum och köpte tre tee's och ett paket tröj-tryck-papper så nu ska jag trycka ett par fina tröjor. Lite strindis, lite Radio dept. 


Pojken med hålet i handen.

Tar av sig tröjan 
ett födelsemärke 
fläckar hans hud 
och genom fönstret 
är han skapad som en gud 

I don't need no drugs to make me high, no


Tyckte att den var rolig som fan, haha

True colors


I morgon blir det söder häng (?) med William efter tha skolan. 
Jag har målat klart i mitt rum, sängen kommer om två veckor och ska åka och kika på lite fler tapeter nästa helg. Just u borde jag slänga saker som jag har sparat på tok för länge, som inte används utan bara finns för att ha sentimentalt värde. Det är svårt att slänga saker, jag vill spara allt i små kartonger. Nåväl.

E

Bänk.

såsåsåså, Bert kvällen var rolig som fan. Men vad annat kan man vänta sig av griddles? Idag är de övriga i GG ute på äventyr långt borta i nynäs tror jag. Medan jag var hemma och målade i mitt rum och sedan på ikea och på mio. Det är mycket som ska inhandlas. Vi är lediga i morgon och på tisdag. Ska försöka träffa William i morgon. Jag har ju pengar nu så det är shopping time! YES!

E

RSS 2.0