Fransk-indier

Första advent och jag har ingen röst. Den är helt borta vilket inte är superkul. Jag har hunnit handla två julklappar den här helgen, jag måste bli klar i tid så jag slipper stressa så förbaskat mycket! När jag kom hem från täby idag så utbrast pappa: "Du ser ju fransk ut!" jag skrattade lite (Jag försökte skratta men jag har ju engen röst så det blev bara lite hostande) tio minuter senare då jag sitter i godan ro och pluggar matte och äter lussebulle så kommer mamma in och utbrister: "Du ser ju ut som en indier!" Jaa, idag är man mångkulturell!

Ps. Fan på att det är 18 på Lykke li. for the record bara. Ds.

Rättelse

Aj, juste. Jag blev strängt rättad av William igår angående att han såg gangstah ut. Han drog ju såklart sin sexylook, det är bara jag som är blind och inte ser det!


blöjah

Snabb genomgång:
Gårdagen slutade vi tidigs så jag och Elli åkte in till weekday för att titta till utförsäljningen men jag var tvungen att springa ut fortare än kvickt för jag såg bara massor med saker som jag ville ha och jag måste ju köpa julklappar.. Nåväl.
Vid femtiden mötte vi klassen för ett par partier med laserdome (hah)
Senare: Utförsäljning på Hope med favoritpojkarna Ludvig, William och Martin. Jag agerade klädhängare och smakråd. Vi drev hemmåt Ludvig där jag spenderade kvällen halvsovandes i hans säng medans det spelades diverse oihågkomlig musik i bakgrunden. Trevlig kväll som fan, förlåt att jag var så trött!

Nu ska jag gå till tåget och möta hesten William!

tjolahoppsanhej!

2 inlägg på en dag?! w000ooo00ot?

Så.. morgondagen. Skola, jag är inte klar med min power point som vi ska redovisa vilket säkert kommer ordna sig. Efter skolar är det Laserdome med klassen, det kommer säker bli underhållande, heh. Sen blir det William för hela slanten det kommer bli roligt för jag saknar honom!

blö

Jag skrev precis det mest onödiga inlägget någonsin, mer onödigt än det här. Och DÅ är det onödigt! FniZzZ!

heh, nejmen jag är speedad! tjoflöjt!

Comment tu t'appelle?

Jag har varit hemma idag och bakat lussebullar. Jag har lärt mig en sak: jag ska aldrig mer ta lussebullar för givet! de är något så tråkiga att baka så det är galet.
ett + till mig är att jag har orkat skaffa ny header.. om den funkar dvs.

Xoxo nyheadergirl_92

host




Jag, liksom resten av Sverige är sjuk. Och jag är arg för jag vill åka pulka! nununununununununununu!! Jag älskar snö men när man har feber då får man inte vara ute och leka i den, så det så. Jag ska satsa på att gå till skolan imorgon om jag inte har feber längre och om jag kommer till skolan så förväntar jag mig att griddles åker pulka med mig efter skolan.

God jävla jul i det här jävla huset! (puss)

.

Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort.
Och jag vågade aldrig hålla din hand.
Vi är inte såna som i slutet får varann.

allt för sant.

förvarning

Imorgon ska jag lura med griddles och åka pulka med mig.

This is not a game of who the fuck are you



William ser gangstah ut. Det är kul!

Kolla deras myspace! myspace.com/thisisnotagameofwhothefuckareyou

wa wa wee wa

Okej, fredag kvällen? Först var det öppen hus på skolan till klockan 8. Det var.. flummigt. Efter det så åkte madde och jag in till stan och donkade oss ( det är tydligen våran nya fredags tradition enligt madde). Sen bra det av tiiiiillll (fanfar) BÄLLSTA (?) Det var sjukt ovärt. Kul fredag va? -.-

(och att de sittar på den på bussen dit)

Nu när det har snöat så hoppas jag för guds skull att Elli och Sofie åker sparkstöttng till skolan i morgon!

Den anonyma personen som påträffades på tåget kastade gamla minnen och känslor rakt i ansiktet på mig. Vilken dummer.









Du, anonyming! Var god lämna tillbaks några månader av mitt liv!

Dagens bästa!

Dagen var utformad som så att det var skola på förmiddagen och delar av eftermiddagen. Det bar av till Täby centrum där Niklas och hans kompis Mathias väntade! Det var länge sedan jag träffade dem och det var faktiskt riktigt kul och nostalgiskt. De bestämde att jag ska bli deras fotograf (?!) jaja.

 
Niklas Lindell
foto taget sommaren 07.

BLMA A RK CKET

Lördagen spenderades i letande efter ny mobil. Det blev LGs nya "renoir" 8 mpx kamera. yay! Nejmen. LG är dåliga på att göra lätta/snygga designer = dåligt. Den är ganska dålig.. i allmänhet lixom så.. Köp den inte! Resten av dagen blev det till att åka in till stora staden med maddie. Det var inte dåligt (:



Idag spenderade jag dagen med bästa hesten = William. Vi flängde runt som vanligt. Var på the black market på st eriksgatan,  riktigt, riktigt bra ställe! 5 av 5 i allt! Vi drev sedan bort till söder ( som vanligt ) drev runt där i ett par timmar. På vägen hem träffades Sandra på!

Ps. Åk till black market! st. eriksgatan 79! Ds.



Från världens snelaste hest



Du är den bästa hesten i världen.

Hoho

Morgonen/förmiddagen spenderades med Sofie på gymnasie mässan utdelandes lappar till höger och vänster. Vid klockan 1 kom Maddie och Elli och bytte av oss och vi åkte till S-town i spöregnet. Vi hade precis missat bussen så vi fick stå där i 30 min med tidningar som mössor.

Nu sitter jag och väntar på att William ska komma. Det är tråkigt att vänta.

Ps. Jag har annan hårfärg. Ds.

Hey there Obama!

Jag är lite kär i den hära killen!


Greasy Griddles is back.



Tänkte skriva lite om helgen. Fredagen är ju redan skriven så.. Lördagen spenderades i shoppiongens anda då jag köpte en kjol (kommer inte ihåg vad affären heter) och en tröja från Whyred. Kjolen lurade jag till mig för 100 kronor när jag sa att den hade fel på dragkedjan (moahaha) Det är bra med stessade kassörskor, de litar alldeles för mycket på kunderna för deras eget bästa.

På söndagen var der Greasy Griddles bakdag! Det tog oss två timmar(!) att komma hem från täby centrum eftersom SL strular till det för sig och för oss männskliga resenärer. Vi kom hem tillslut i alla fall. Bakade, chipsade, dippade, tittade på dålig skräckis. Det var allmänt trevligt!

Ps. En "never ending" halsduk inhandlades även idag för Maddies pengar.. Till mig.. Ds.





NU!

Malin, nu måste du ringa mig! Eftersom du inte svarar på din mobil eller på mina sms så får jag skriva här. MEN RING MIG!


Veronica Maggio - 17 år


Och en kille som heter Wille.

Efter skolan drog jag, Elli, Emma-linn och Maddie till täby c = Donken. Jag skulle springa runt och kika på kjolar när jag fick ett samtal från William om att åka in till stan och göra roliga saker. Nu är jag hemma på så kallad "middags paus" och måsta snart springa för vi ska på "Låt den rätta komma in" om en timme. HELG!

ps. Köpte snygging jeans på monki. Maddie, jag har dem nu! happy sunshine på mig. ds.
ps 2. Träffade på Jakob, Nicholas, Kim, zafariflickan, sam, Markus, Mirre och hennes brudar. tydligen var alla danderyd/vallentuna bor på samma ställe ds.

Katching.

vavavavavavaavavavavava?

Sista lektionen. Datorkunskap. Elli försöker febrilt att stänga av Sofies dator, så kul har vi..

pusspå't.


Moas goda bananer.

Moas och min bananfilm, slutet och början är väll det enda som inte är till utbildningssyfte! Titta den som orkar.


Höhöhö.

That 70's show på helvarv

mm, hej som mirre så outryckslöst brukar få ur sig. Portugas var naaaajs!  Jag och Moa spenderade det mesta av gårdagen med att redigera Moas Bananfilm som hon ska ha till sin biologi. Jag kan lägga upp den om ett tag ^^ I går kväll så började jag må illa sen ont i magen, sen något så extremt ont i magen. Mamma fick väcka Åsa mitt i natten. Hon visste inte vad det var. Det är därför jag inte är med på UR grejen i skolan.
Obama vann, vilket jag tycker är extremt lättande.



Jag fick en försenad födelsedags present av Åsa. katching!

Dont be stupid, its not smart

Moa: Varför sluta du så jävla tidigt idag?
Jag: ?
Moa: vad sa jag? Vad skulle jag säga? Nej nu pratar jag ju med mig själv!

RSS 2.0