Mysigt med mysig tröja.

Sitter och surar. Mamma är förbannad på något som ingen människa vet vad det är. Jag är arg för att hon tar ut det över mig. Ingen "döden i venedig" i morgon eftersom Moa och Lillemor ska sova här (tydligen), det är ju kul iallafall! Kanske hinner träffa William en snabbis innan de kommer. (hoppashoppas)

Host

The number twelve looks like you - Grandfather

Trummisen är störd.

 
Så det så.

Inget, ingenting alls.

Jag fick "Norwegian wood" av William. Det kommer att bli underbart att läsa den. Jag är än så länge bara inne på min första Hakura Murakami bok (Kafka på stranden) och den är något så extremt bra. Jag fick också med mig en mys-tröja hem. Den är.. mysig.
 

                                                            

host

Sitter hos William, han är sjuk. Pratar i telefon och är osocial.. 
Hahhaaha, nu står han och bråkar med Hillevi. Hillevi tar honom så hårt! 
De tittar på en as konstig film, typ wanted eller liknande.. 
Vi Ska titta på "döden i Venedig" på fredag, trevlans. 


fuck fuckeli fuckfuckfuck



Kul, systemkameran paj. Inte helt okej. FAN

(jag och Moa åker om minde än en vecka. Portugal, SE UPP)

Tack för igår alla som var där. (ja till och med till Mirre som bara svängde förbi som hastigast.) Jag känner att jag verkligen behöver glass/hår/film kvällen med Maddie. Och ja jag är inne i min dåliga period när allt jag gör är fel. Get used to it hah.
Nej men jag behöver en boost.


jag är allt du valt bort

Jag ville vara intellektuell
berest, belevad, äckligt ung
men arvet väger tungt
gener & anlag
allt var ett misstag.


Du är allt jag valt


Där satt man högst upp i ett träd i Gamla stan.

Igår var mysig. Åkte till stan med Maddie, det var super kallt men det fixade vi med varm choklad och torra bullar från 7-eleven.

I was praying that you and me might end up together



Skippade engelskan i morse, eller ja..jag somnade om. Gick till skola och skrev två prov (matte och idrott) totalt meningslöst. Jag kommer få IG på båda. Inte helt okej någonstans. När jag kom hem så la jag mig och läste och somnade såklart. Jag bliv väckt av en kille som frågade efter Niklas, jag härmade hans göte dialekt, då la han på. Jag har varit hos frisören också, det syns inte tyvär, hon ville inte tona mitt hår. Det luktar gott iallafall. Jag känner att jag åker ut och in i en spiral där jag å ena sidan går in i total dekadens och kan vara nere i flera dagar å andra sidan går in i en lyckospiral då jag inte kan sluta skratta.
Klaga.

tjoho

Jag får flytta in så fort jag blir 18. Underbart.

kärlek till mitt bruna läderskärp.



Kjolen är klar! Det blev en till gjord på enklaste sätt.. Av pappas gamla t-shirt. Den blev faktiskt riktikt bra! svart. mums.

Glasskärvor skär in i fötterna när jag följer dig.

Jag har ont i huvet. Försöker komma på om jag orkar sy en kjol.. skulle vara jävligt roligt! men.. jag vet inte, något kanske man kan klippa till och mina t-shirt tryckpapper är slut. jag har bara ett kvar. Tråkigt! Köpte en finfin tröja på killavdelningen på Åhlens iof, jag gillar't! Den är beige med skor på. Jag ska prova den!

Dekandens och snedfylla.





Inget extra ordinärt eller överflöd,

inte heller dekadent eller övergöd Så,

 här finns ingenting att klaga på,

med min hjärna på spel och den gnager på Okej,                              

jag vet vad jag vill men jag vill mycket mer,

 vill inte sluta på tabletter för att hålla trycket ner,

ska jag slä
ppa mina händer och allt jag byggde mer,

får en stroke när jag är 40 hur snyggt är det?

08.33

Satt vaken halva natten och skrev. Både SO och Svenska. Vi ska skriva en romaninlednig, say what? Jag trodde faktiskt inte att författar skulle vara SÅ inriktat på att bli en författare, jag trodde det mer skulle vara hur man skriver. Inte trodde jag att vi skulle skriva en jävla roman i ettan.. Well well, trevlig kväll med bror och hans flickvän. De ska flytta så det är ett jäkla prat om att jag ska få hans lägenhet. Det skulle vara helt underbart iof, jag älskar söder lixom men.. en lägenhet? Det är bara vuxna som har lägenheter, jag är inte vuxen! Jag vill ha helg.

tjolahopp

Ludvig Van B

Nu är bebisen här! Jag ska kalla honom för Ludvig van B.

BEBIS!

Idag ska jag bli moster för... tredje gången.. dagen innan min födelsedag.. Juste den delen kanske inte är så kul men DET KOMMER EN BEBIS!! :D

Vegetaliska vålullar.



Jag tror Madde har något imot mig..  För några dagar sen så pratade ci om vilka kläder hon skulle ha på skolfotot, jag var över generös och sa att "Du kan gärna låna nått av mig om du vill!" det var tyst en liten stund och så suckar hon ur sig: "fast jag vill ju lixom inte ha fula kläder på mig.." Och så idag på tåget hem med henne och Elli så sa hon: "Jusste! Du ska ju av nästa" "japp" svarar jag lite lagom ledset då kommer den: " ÅH GUD VAD SKÖNT!"    Trevliga Madde på vift.. Hon säger att hon inte menar det så men jag är inte helt säker.
fy.

Hillbilly Wildfire



Om mindre än en timme ska jag, Maddie, Elli till kines restaurangen på drottning gatan ( den där det står "vegetalisk" på menyn)
Jag fick ett litet nostalgi infall/återfall när jag hittade massor av mina gamla 50tals kläder. Jag kanske ska ge Elli och Maddie ett smakprov? kanske, kanske inte.



 

Happy 50's

Så det kan gå, så det kan gå.

Hoppsan, 13 missade samtal från Oskar innom loppet av en timme, nytt rekord tror jag.

Osofistikerat på söder, och juice. (stavas det så?)



Den sofistikerade kvällen blev misslyckad. Inte misslyckad som att den inte var rolig, för det var den. Men den misslyckades på alla sätt med att vara sofistikerad. Sent, sent så Träffade  vi på Oskar och Jocke. Oskar skulle skjutsa hem Jocke och sen komma och hämta mig och Maddie så vi började gå. Han kom och hämtade Maddie och jag var ensam kvar att vandra. Det kändes ju väldigt härligt att gå förbi kyrkogården mitt i natten.. Som tur var så hade jag snott Jockes gangstah keps så när jag såg min skugga så blev jag lite lugnare, så länge man har en gangstah keps så är man säker lixom.
Jag mår illa, nu ska jag gå och plugga hela dagen. kul.
Förlåt för den konstiga texten.

Jag är tydligen världens snällaste hest.



Sitter och chillar lungt, Maddie kommer snart. om 11 minuter närmare bestämt. Vi ska vara sofistikerade.
Oskar bjöd in mig till någon form av filmkväll ikväll, kände mig inte helt taggad tyvär.

Veckan har gått helt galet fort. Jag, Soife och Maddie var tidigt i skolan i morse och gjorde i ordning Ellis skåp, det blev silvrigt och fint. Vi har varit väldigt snälla och omtänksamma och köpt en Run DMC tröja och 2 blöjor till henne. Jag hade slut på omslagningspapper hemma så hon fick ett paket som det stog merry christmas på. Hon blev super duper glad!

Knas.


Ps. Tack William, det värmer.

Tjosan och tjohej.



Ringde precis till Maddie, Det första man hör är ett trött: Hallå? HELVETE... JAG HAR FÖRSOVIT MIG!! Jag måste skynda mig nu, hejdå! 'klick'
Fan vilken rolig start på dagen, hennes tåg går typ om 30 min.. kanske, eller? Ja nåt sånt måste det vara.


GRATTIS ELLI!! <3 (stora flickan)

My gift is my song.. Not.










Pluggar ihjäl mig med Naturkunskapen. Vi har 7 prov / inlämningar till nästa vecka. Kul liv jag kommer ha den närmaste tiden. Jag mår illa. Men imorgon fyller ju Elli år, grattis på henne. Klass på söndag, eller? Klassigt värre ja.

ps. Hittade min soulmate hos Anna Himmelstrand när vi i omklädningsrummet märkte att hon också kan hela Moulin Rouge utantill, underbart ju.

Liggande från Vänster.

Fotografen - Nu äre så att Ellinor och Ellinor vill ligga, tycker ni att det är okej?
Sofie - ASGARV
Klassen - småfniss

Liggande: Ellinor Ekström, Ellinor Välimäki + 2 blåa klubbor.

Knas.

Och ja det är skrivet till DIG.

Ja, jag är kär i dig, dig, dig. Och när du ser det här så kommer du att fatta att det är dig jag menar. Och jag vet att jag har lovat mig själv och säkert massa andra också att jag inte skulle bli det men sorry, måste bryta löftet.



Mitt Soundtrack förfan.



HARRY POTTER IN THE HOOD.



Och ja, det äger ut DITT soundtrack.

Om fötterna skulle pajja så gör det inget, jag har ju snygga skor.

Jag är så jävla mätt. Det är slut med burgers from now on säger jag bara, i måndags med Elli, igår med Elli, Maddie, Idag med Maddie, på kvällen med mor. Fyfan säger jag bara. Mitt munspel har gått sönder, ge mig ett nytt, tack! Klockan 10 är det VRG inspark! Får la se vilka som har biljetter, de som inte har det får hänga hos mig, FF yao.
Jag har bara 91 kronor kvar att betala av av Ipoden till mor. Happy sunshine på mig, 3000 kr på en månad. Inte dåligt alls!
VG - svenska VG - engelska VG - Dator, Jag når aldrig riktigt ända fram.. Surt.
Vad som än händer så har jag snygga skor.

Knas.

De mest ovärdeliga ting kan hittas i bruna bokhyllor.

Jag har hittat en rolig och ganska mysig tejp i bokhyllan, mums!


Kafka på stranden.

Seg skola idag. I täby centrum efter men Maddie och Elli, vi träffade på ellis (och maddes?) kompis Irre, hon var en trevlig prick! (:
Höll på att missa min station på vägen hem för jag satt och läste, bra Ellinor, bra!
Jag var extremt duktig på matten idag, jag räknade 1 tal på en timme.. inte helt okej!
Det blir la till att träffa massa gamla goa vänner imorgon och Willam, men han räknas dock inte till gamla vänner. kulkulkul! :D

<3

-




I really miss your hair in my face
and the way your innocence tastes
 And I think you should know this..
 You deserve much better than me.


Looking at you, holding my breath
For once in my life I'm scared to death
 I'm taking a chance letting you inside



Snabbtåg mot österskär.

Kom precis hem, tänkte ta det rätt chill idag men William tittade förbi och ville låna kläder. Eftersom jag bara hade glasögon så åkte jag med honom till täbyC och checkade. Vi gick och lånade böcker och sen för att titta på snygging skorna som jag ite kunde hålla mig borta från, nu står de nere i min hall :D tjohoo!
vi hoppade på fel tåg på vägen tillbaka så jag fick vänta med honom i 20 mn tills hans tåg kom. Kallt.


Maddie.

Maddie har mysiga örsnibbar.


Jag är konstnären på so lektionen.

En regnig söndag och osociala människor med baksmälla och magont.



Jag har tråkigt, Det har regnat hela dagen. Jag har inte ens tagit mig för att gå ut med vovven. Dock så har jag ätit bullar, druckigt ett helt paket juice - utan glas, ätit B&J. Så lite har jag ju fått gjort
hrrm.  Skola imorgon, smexigt.

 


Det går faktiskt att lyssna på The rascals ibland.

-


Maddie, Ring!


The killers -Smile like you mean it.



Och för att liva upp stämningen lite.. Slipknot - la bamba!!







Tåg mot Näsbypark.

Nu har han gått. Vi har ätit bullar! Vi har druckit Franks, Vi har fotat, vi har lyssnat på Williams demos, vi har gått promenader, vi har ätit pizza, Vi tittade på"im not there" om Bob Dylans liv. den var konstig. Vi har gjort massor med saker.
William är bra. Förlåt för min turning you down M
addie, 8 varv.


  

-



Nu sitter William bakom mig i soffan och spelar gitarr, det låter fint.

Hjälp!



Om 40 min kommer William, vi ska in till söder och fota. Jag vet inte vad jag ska ha på mig :(





Radiohymn.bilddagboken.se



-

Martina Topley Bird - Need One



Vilket du aldrig kommer fatta.


 
Jag längtar efter dina trevande fingrar, din mörka röst precis innan du somnar. När du viskar godnatt, vi ses imorgon med ett leende på läpparna. Jag saknar dig, ja fyfan vad jag saknar dig.

Shoes!!!

Shoes you always fail me you always let me down, you always let me down and i hate you shoes. Shoes i hate you you always let me down. Shoes your good for nothing, nothing nothing. Why were you invented? Shoes i dont like you. I hate shoes you allways fail me you always let me down, downdowndowndowndowndowndowndowndown. GET OUT GET OUT GET OUT GET OUT GET OUT GET OUT GET OUT!

FLIPFLOPS!! Are the only acceptable form of footwear. Aaaaaaaaaaaaaah. BUT YOU CAN GET OUT TOO! GET OUT!

I like being barefoot! feetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfeetfiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit are great!


Var i stan med de här två pajsarna. (oh yes, i went there) Men för att vara helt ärlig så hade jag bara "skolåten" på huvet.

Surkärringen Ellinor på vift

Så fort jag kom hem så blev jag extremt godis sugen. Jag cyklade upp yill mörby och köpte en ny bok och massor med godis! :D när jag skulle hem igen så hade jag glömt cykelnyckeln. Det var ju bra, KUL lixom. inte. Pappa fick köra upp och lämna den till mig så jag kunde cykla hem. På vägen dampade jag på en fjortis som gick på fel sida av vägen. Jag hörde inte om hon skrek någonting tillbaka till mig men jag kände mig som en såndär gammal surkärring.  tjohoo, go me!



                       Vågar man ha klänning i skolan? nja..

En finurlig uppfinning.

Japp, och redan 5 minuter efter jag har skrivit mitt första inlägg så börjar jag på mitt andra. hah.
Tryckt en ny tröja! Jag är happysunshine!
Jag är också happysunshine över att jag och Elli var i täby idag för Elli köpte nämligen en lite finurlig "hårtrimmer" och hon ska leka testkanin och testa den fina saken.

pusspå't

Världens mest lättpåverkade människa? Kanske. eller nej.

Japp, jag föll stenhårt för grupptrycket,(vilket jag skäms lite för) speciellt av Susanna. Nu har jag också en blogg. Inga förväntningar om uppdateringar! Dock så kan det hända att jag uppdaterar ganska ofta.


RSS 2.0